District 70 double wave cardboard Small

39,95

Excl. BTW: €33,02

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
district-70-double-wave-cardboard-small
Levertijd:
1-2 werkdagen
Bestellen

Omschrijving

De DUIBLE WAVE van District 70 is een trendy krabmeubel, ligplaats en verstopplekje in één. Naast de functie als krabmeubel, biedt de gebogen vorm van de ARCH ook een fijne ligplek voor jouw kat om een dutje te doen. Bovendien is dit stevige maar toch lichte krabmeubel ideaal voor de dagelijkse nagelverzorging.
De DOUBLE WAVE bestaat uit twee blokken wat zorgt voor dubbel zoveel speelplezier

Katten houden van karton
De meeste katten zijn gek op karton. Het biedt katten veel mogelijkheden, van krabben tot relaxen en van verstoppen tot spelen. Er word bij District 70 gebruik gemaakt van het fijnste gerecyclede golfkarton dat vrij is van geuren en geen giftige lijmstoffen bevat. Dit krabmeubel heeft een lange levensduur doordat de nagels alleen in de oppervlakte doordringen. 
  • Afmetingen: 60 x 28 x 20 cm

* Niet ter vervanging van een krabpaal/krabton; een kat wil zich ook graag languit, vertikaal, kunnen rekken om te kunnen krabben. Wel een mooie aanvulling in huis ter verrijking van je kat.


Stijlvol krabmeubel 
District 70 ontwerpt kattenmeubels die aan de behoeften voldoen van zowel stijlvolle katten eigenaren als hun kattenvrienden. Het oog wil ook wat en daarom is het leuk als een kattenmeubel bij je interieur past, niet dat jouw kat zich hier druk om maakt terwijl hij ligt te dromen over zijn volgende avonturen.