Over mij


Na eerst een carrièreswitch van IT naar logistiek ben ik inmiddels alweer meerdere jaren werkzaam als kattengedragstherapeut en kattenoppas.
Klanten adviseren over het welzijn van hun kat, op een manier die bij de eigenaar, kat en zijn huisje past.
Met kleine dingetjes een groot verschil kunnen maken. Het blijft leuk en dankbaar om te doen!

Ontstaan vanuit vragen van klanten en mijn overtuiging dat voor veel katten verrijking een prettige aanvulling is op hun bestaan is hier voerpuzzels.nl

Het gebruik van voerpuzzels bij honden is meer bekend, maar ook kunnen voerpuzzels het welzijn van katten op meerdere manieren bevorderen. 
Niet alleen geeft het extra mentale uitdaging en meer voldoening, het zorgt ook voor minder schrokken, wat de kans op overgeven verminderd en zorgt door het gereduceerd eten voor een sneller verzadigd gevoel en gaat daarmee overgewicht tegen.


Verrijking kan niet alleen door middel van voerpuzzels. Ook speeltjes, geuren zoals kattenkruid en valeriaan en krabmogelijkheden stimuleren je kat. Het zorgt daarbij voor stressreductie en zorgt dat de kat meer natuurlijk gedrag kan uitoefenen. Vooral voor binnen katten is dit vaak een fijne aanvulling op hun mogelijkheden.



Op voerpuzzels.nl vind je niet alleen voerpuzzels, maar ook verantwoorde voerbakjes, met zorg geselecteerde speeltjes en handgemaakte vilten mandjes, kleedjes en trappelzakjes.
Ben je op zoek naar een product wat niet in de webwinkel staat? Vraag er gerust naar! Dan probeer ik het te bestellen en misschien wel toe te voegen aan de webshop.

Mocht je vragen hebben over een van de producten, het aanbieden van voedselverrijking, voerpuzzels of andere gedragsmatige issues, stuur gerust een email of bel even 06-23048152*

* Ik woon op een prachtig plekje, maar helaas is het gsm bereik hier niet zo geweldig.  Een whatsapp bericht sturen werkt vaak beter.


Tot snel! 

Marieke