Over mij


Na eerst een carrièreswitch van IT naar logistiek ben ik inmiddels alweer verschillende jaren werkzaam als kattengedragstherapeut en kattenoppas.
Klanten adviseren over het welzijn van hun kat, op een manier die bij de kat en zijn huisje past.
Met kleine dingetjes een groot verschil kunnen maken. Het blijft leuk en dankbaar om te doen!

Ontstaan vanuit vragen van klanten en mijn overtuiging dat voor veel katten verrijking een prettige aanvulling is op hun bestaan is hier voerpuzzels.nl


Het gebruik van voerpuzzels bij honden is meer bekend, maar ook kunnen voerpuzzels het welzijn van katten op meerdere manieren bevorderen. 
Niet alleen geeft het extra mentale uitdaging en meer voldoening, het zorgt ook voor minder schrokken tijdens het eten, wat de kans op overgeven verminderd.

Voedselverrijking stimuleert de kat, zorgt daarbij voor stressreductie en zorgt dat de kat meer natuurlijk gedrag kan uitoefenen.
Vooral voor binnen katten is dit vaak een fijne verrijking van hun mogelijkheden.
Door het gereduceerder eten, vermindert het de kans op overgewicht.Op voerpuzzels.nl vind je niet alleen voerpuzzels, maar ook verantwoorde voerbakjes, met zorg gemaakte speeltjes en handgemaakte vilten mandjes en kleedjes.
Ben je op zoek naar een product welke niet in de webwinkel staat? Vraag er gerust naar! Dan probeer ik het te bestellen en misschien wel toe te voegen aan de webshop.

Mocht je vragen hebben over een van de producten, het aanbieden van voedselverrijking, voerpuzzels of andere gedragsmatige issues, stuur gerust een email of bel even 06-23048152*

* Ik woon op een prachtig plekje, maar helaas is het gsm bereik hier niet zo geweldig.  Een whatsapp bericht sturen werkt vaak beter.


Tot snel! 

Marieke