Over Voerpuzzels.nl


Uit liefde voor katten


Ontstaan vanuit vragen van klanten en mijn overtuiging dat voor veel katten verrijking een prettige -en soms noodzakelijke- aanvulling is op hun bestaan is hier voerpuzzels.nl
Inmiddels ben ik meerdere jaren werkzaam als kattengedragstherapeut en kattenoppas
Begonnen aan de opleiding om mijn eigen kat Flipje, gevonden als angstig kitten in een recreatiegebied, beter te kunnen begrijpen.
Maar het is nog veel leuker om ook andere baasjes te kunnen helpen!
Klanten adviseren over het welzijn van hun kat, op een manier die bij de eigenaar, kat en zijn huisje past.
Met kleine dingen een groot verschil kunnen maken. Het blijft leuk en dankbaar om te doen!

Fysieke en mentale verrijking voor je kat

Er zijn veel redenen om je kat extra uitdaging te bieden.  Een kat die zich voldoende kan vermaken en zijn natuurlijke gedrag beter kan uitoefenen heeft minder snel last van stress. 
Dit kan door middel van voerpuzzels, intelligentiespellen en slowfeeders maar ook speeltjes en geuren zoals kattenkruid en valeriaan stimuleren je kat.
Voerpuzzels heb je in verschillende vormen. Denk hierbij aan voerspeeltjes, zoals voerballen of activityboards die je kat ook fysiek aan het werk zetten of intelligentiespeelgoed en denkspellen, waarvoor je kat echt moeite moet doen om er wat lekkers uit te krijgen. Maar ook slowfeeders; voerbakken met hindernissen, waarbij je kat moet hengelen om de brokjes te pakken.

Eten vanuit een voerpuzzel of slowfeeder zorgt voor minder schrokken, wat de kans op overgeven verminderd en door langzamer te eten geeft het lichaam eerder een verzadigd gevoel, waardoor overgewicht voorkomen kan worden.


Op voerpuzzels.nl vindt je allerlei soorten voerpuzzels, intelligentiespellen en slowfeeders, met zorg geselecteerde speeltjes en andere leuke artikelen voor je kat.
Ben je op zoek naar een product wat niet in de webwinkel staat, maar er wel goed tussen zou passen?
Vraag er gerust naar! Dan probeer ik het te bestellen en misschien wel toe te voegen aan de webshop.


Mocht je vragen hebben over een van de producten, het aanbieden van voedselverrijking, voerpuzzels of andere gedragsmatige issues, stuur gerust een mail of whatsapp. 

Bedrijfsgegevens
Voerpuzzels.nl, Onderdeel van FeliFeline Kattengedragstherapie
Marieke Rap-van Heumen
Kemperbergerweg 259 (dit is GEEN bezoekadres!)
6816 RS Arnhem
06 - 230 48 152
info@voerpuzzels.nl
KvK: 74107445
BTW: NL001911246B63