Over Voerpuzzels.nl

Wie en wat is voerpuzzels.nl
 

Na eerst een carrièreswitch van IT naar logistiek ben ik inmiddels alweer meerdere jaren werkzaam als kattengedragstherapeut en kattenoppas.
Klanten adviseren over het welzijn van hun kat, op een manier die bij de eigenaar, kat en zijn huisje past.
Met kleine dingen een groot verschil kunnen maken. Het blijft leuk en dankbaar om te doen!

Ontstaan vanuit vragen van klanten en mijn overtuiging dat voor veel katten verrijking een prettige -en soms noodzakelijke- aanvulling is op hun bestaan is hier voerpuzzels.nl

Marieke

Er zijn vele redenen om je kat extra verrijking aan te bieden. Een van die manieren is door het gebruik van voerpuzzels.
Niet alleen geven voerpuzzels extra mentale uitdaging en meer voldoening, het zorgt ook voor minder schrokken, wat de kans op overgeven verminderd en zorgt door het gereduceerd eten voor een sneller verzadigd gevoel en gaat daarmee overgewicht tegen.
Verrijking kan door middel van voerpuzzels, maar ook speeltjes, geuren zoals kattenkruid en valeriaan en krabmogelijkheden stimuleren je kat. Het zorgt daarbij voor stressreductie en zorgt dat de kat meer natuurlijk gedrag kan uitoefenen. Vooral voor binnen katten is dit vaak een fijne aanvulling op hun mogelijkheden.

 

Voerpuzzels heb je in verschillende vormen. Denk hierbij aan voerspeeltjes, zoals voerballen of activityboards die je kat ook fysiek aan het werk zetten of intelligentiespeelgoed en denkspellen, waar je kat echt moeite moet doen om er wat lekkers uit te krijgen. 
Maar ook slowfeeders; voerbakken met hindernissen, waarbij je kat moet hengelen om de brokjes te pakken.Op voerpuzzels.nl vind je niet alleen allerlei soorten voerpuzzels, maar ook verantwoorde voerbakjes, met zorg geselecteerde speeltjes en handgemaakte vilten mandjes, kleedjes en trappelzakjes.
Ben je op zoek naar een product wat niet in de webwinkel staat, maar er wel goed tussen zou passen? Vraag er gerust naar! Dan probeer ik het te bestellen en misschien wel toe te voegen aan de webshop.

Mocht je vragen hebben over een van de producten, het aanbieden van voedselverrijking, voerpuzzels of andere gedragsmatige issues, stuur gerust een berichtje of bel even*.

Bedrijfsgegevens
Voerpuzzels.nl, Onderdeel van FeliFeline Kattengedragstherapie
Marieke Rap-van Heumen
Kemperbergerweg 259 (dit is GEEN bezoekadres!)
6816 RS Arnhem
06 - 230 48 152
info@voerpuzzels.nl

KvK: 74107445
BTW: NL001911246B63