Retourbeleid

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het wettelijk recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U krijgt bij volledige retournering van de bestelling het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan voerpuzzels.nl geretourneerd moeten worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via het retour formulier. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. Neem even contact op via marieke@voerpuzzels.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het te ruilen product.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product goed te kunnen bekijken, dan berekenen we deze waardevermindering van het product aan u door. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.